Zenica

FOTO: Tradicija je nastavljena – Apsolventska večer ponovno u Zenici  

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Studenti i studentice Univerziteta u Zenici subotnju večer proveli su u nevjerovatnoj apsolventskoj atmosferi. Uz dobar glas pjevača Sameda Džele i ugodno gostoprimstvo hotela Zenica, Unija studenata UNZE za sve apsolvente i apsolventice organizovala je odličan provod kao pečat njihovom dodiplomskom obrazovanju. Predsjednik Unije studenata UNZE, Faris Preljević, iskazuje zadovoljstvo i ponos na cjelokupni program, ali ističe i da je imao određenu dozu zabrinutosti:

Ponosan sam što smo u jako kratkom roku uspjeli organizovati apsolventsko veče, ali imao sam brigu kako će sve to izgledati jer je ovo prvi veći događaj Unije. Korona je prekinula tradiciju organizovanja apsolventske večeri, tako da nismo imali jasnu sliku kako će sve to da izgleda. ”

Predsjednik Preljević naglašava kako je iz ovog događaja proistekla dobra saradnja s hotelom Zenica, a za razliku od prethodnih apsolventskih večeri, ova se nije održala u Banket sali. Prvi sprat hotela zauzelo je čak 185 apsolvenata i apsolventica što je itekako zadovoljavajuće kako navodi Preljević:

Moram se ovim putem zahvaliti hotelu Zenica jer su nam ustupili prvi sprat što inače nije praksa. Bilo nam je to jako bitno zbog cijelog ambijenta. Došlo je 185 apsolvenata, te ta brojka je jako lijepa i zadovoljavajuća s obzirom da prvi put Unija studenata UNZE organizuje dogđaj ovog tipa.

Pored kvalitetne muzike, veće su upotpunile prigodne nagrade za apsolvente i apsolventice. Preljević posebnu zahvalu upućuje i kompanijama AKSA d.o.o., Fiting d.o.o., Domea d.o.o. na finansijskoj podršci, Vispak d.o.o., Studentskim pohodima, Tadž Silver Shopu, Salonu ljepote Hadis, Lashberry Beauty Roomu, Fitnessu Elite, Foto Ninu, te Prušćanoviću. Prema riječima predsjednika Unije studenata UNZE, apsolventsko veče možemo očekivati i naredne godine, što sa uzbuđenjem očekujemo.

Autor: Jasmina Horić; Fotografije: Foto Nino  / Unija studenata UNZE

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno