Zenica

FOTO: Telemach – druženje fudbalera NK Čelik sa mališanima i korisnicima

FOTO: Telemach – druženje fudbalera NK Čelik sa mališanima i korisnicima  – U Telemach korisničkom servisu u Zenici, organizovano je druženje fudbalera NK Čelik sa korisnicima Telemach usluga, kao i sa mladim naraštajima škole fudbala NK Čelik.

Ovom prilikom fudbaleri NK Čelik – Vladimir Grahovac, Ante Blažević, Ljubiša Pecelj i Anel Dedić,  podijelili su svoja iskustva o sportu kojim se bave, te educirali mlade fudbalere o vještinama potrebnim za uspjeh, te im dali smjernice za profesionalno bavljenje fudbalom.

Predstavnici NK Čelik pozvali su ovom prilikom zeničke mališane da se pridruže školi fudbala NK Čelik i istakli kako bavljenje sportom unaprjeđuje i čuva zdravlje, utiče na tjelesni razvoj i usvajanje motoričkih znanja i dostignuća. Istakli su još i da djeca koja se bave sportom razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i poboljšavaju sposobnost koncentracije.

Posjetiocima koji su se zatekli na licu mjesta, predstavnici kompanije Telemach uručili su zanimljive poklone.

Kompanija Telemach potpisala je sponzorski ugovor s nogometnim klubom Čelik, a u okviru saradnje pored ovog zanimljivog druženja planirane su različite društveno korisne aktivnosti.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem