Ostali sportovi

FOTO: Taekwondo klub START učestvovao na turniru “Korčula Open”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Taekwondo klub START učestvovao na turniru “Korčula Open” – Taekwondo klub START je proteklog vikenda učestvovao na Taekwondo turniru ” Korčula Open ” Republika Hrvatska koji se održao 26 i 27 avgusta na otoku Korčula.

Naš klub je uzeo učešće sa svoja 4 takmičara , Elmin Šuvalić juniori -55 kg, Irvin Đananović juniori -59 kg, Mirza Duranović mlađi kadeti -43 kg, i Tajra Tašić kadetkinje -37 kg. U konkurenciji od 200 takmičara iz 7 zemalja naši borci su ostvarili sljedeće rezultate:
1.Elmin Šuvalić 3 mjesto, 2.Irvin Dananović 1 mjesto ,3.Mirza Duranović 2 mjesto,4.Tajra Tasic 3 mjesto.

Naš borac Irvin Đananović je u evropski jakoj konkurenciji zauzeo prvo mjesto, i kao rezultat tri borbe je osvojio zlatnu medalju i proglašen za najboljeg juniora turnira. Naš klub nastavlja sa pripremama za predstojeća takmičenja koja dolaze za dvadestak dana.

Istovremeno nastavlja se upis novih članova u naš klub, a možete nas potražiti i uvjeriti se u kvalitet rada svakim radnim danom prvi sprat robne kuće Bosanka.

Ovom prilikom Taekwondo klub START se zahvaljuje sponzorima , a pogotovo roditeljima članova i njihovoj svesrdnoj pomoći klubu i upravi.

Uprava Taekwondo kluba START



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno