Ostali sportovi

FOTO: Taekwondo klub Start osvojio sedam medalja u Visokom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Taekwondo klub Start osvojio sedam medalja u Visokom – Dana 06.05.2018 godine TAEKWONDO KLUB CRNI LABUDOVI bio je odličan domaćin turnira „VISOKO OPEN 2018“. Na turniru je učestvovalo preko 250 boraca iz dvije zemlje. TAEKWONDO KLUB START je učestvovao sa svojih 7 boraca ze ostvario zapažene rezultate.Tri zlata, dva srebra ,dvije bronze, je odličan rezultat za naš klub , jer su sve medalje osvojene u borbama.

Posebno smo zadovoljni sa uspjehom našeg Bakira koji je nakon samo dva mjeseca treniranja, otišao na dva borbena takmičenja i osvojio zlatne medalje.

Zlatne medalje:

Tarik Duranović Vrtićanci B -21, 2012/2013
Anes Kadrić Mlađi kadeti A -27
Bakir Muračević Kadet B -45

Srebrene medalje
Irhad Sivac Kadet B- 57
Merjem Tutić Mlađe kadetkinje A -47

Bronzane medalje
Faris Alagić Vrtićanci A -30, 2010/2011
Ena Šehović Mlađe kadetkinje A -47

U TKD klubu START nastavljaju sa daljim borbenim pripremama, intezivnim radom sa svim kategorijama, a naročito sa vrtičancima uzrastom od 4 do 8 godina. Dođite i uvjerite se svakim radnim danom od 18 sati na prvom spratu RK Bosanka.

Uprava TKD STARTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno