Ostali sportovi

FOTO: Taekwondo Akademija Jale uspješna na turniru Sarajevo Open

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Taekwondo Akademija Jale uspješna na turniru Sarajevo Open – U subotu je Taekwondo Akademija Jale nastupila sa 34 takmičara na 5. Sarajevo Open turniru Kup ambasadora Koreje. Bio je ovo najjači turnir u ovoj godini, gdje je nastupilo 730 takmičara iz 11 zemalja.

Akademija je osvojila 21 medalju, 3 zlatne, 9 srebrenih i 9 bronzanih.

Akademija je ove godine osvojila oko 250 medalja i 7 ekipnih pehara ( prvog, drugog, i trečeg mjesta), i kao takva postala je medju najjačim klubovima u Bosni i Hercegovini.

Hvala svim takmičarima, roditeljima, i našim sponzorima koji su doprinijeli našem uspjehu
.
Misija naših trenera se ne zasniva samo na rezultatu koji su prolazni, već na pedagoškom odnosu prema djeci i disciplinovanom radu sa omladinom kako bi izrastali u pozitivne ličnosti našeg grada Zenice, a takodje se sačuvali od modernih poroka koji nas okružuju, izjavio je glavni trener Jasmin Mujanović “JALE” majstor crnog pojasa 5.DAN

Svi zainteresovani za upis u najmasovniji i najuspješniji klub u gradu mogu se obratiti na lokaciji medjunarodna škola na Bilimišću svakim radnim danom od 18 i 30 do 21 i 30.

Uprava Akademije



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno