Ostali sportovi

FOTO: Taekwondo Akademija Jale – četiri medalje u Tešnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Taekwondo Akademija Jale – četiri medalje u Tešnju  – Danas je naša Taekwondo Akademija Jale učestvovala na zadnjem turniru u ovoj polusezoni. Turnir se održao u Tešnju u organizaciji TKD kluba Dragon. Na ovom međunarodnom turniru učestvovalo je 160 takmičara.

Akademija je ovaj put pružila šansu nekim od naših početnika kojima je dobro došao ovaj turnir kako bi skupili iskustvo za dalja takmičenja.
Akademija je nastupila sa 4 takmičara i osvojila 4 medalje: 2 srebrene i 2 bronzane.

Ovim turnirom Akademija je uspješno okončala takmičarsku polusezonu, gdje smo učestvovali na 6 turnira. U ovoj polusezoni za Akademiju je na ovih 6 turnira nastupilo 32 takmičara, gdje smo osvojili 31 medalju i to:11 zlatnih, 13 srebrenih i 7 bronzanih medalja.

Ove godine dobili smo dva državna prvaka, jednog federalnog prvaka, jednog državnog viceprvaka, tri federalna viceprvaka, te smo dobili i medjunarodne prvake i viceprvake. Naši državni prvaci i viceprvaci su ispunili uslove te očekujemo da budu pozvani na probne treninge reprezentacije.

Također smo uspješno i ove godine organizirali Akademsko takmičenje gdje je nastupilo oko 100 takmičara.

Naša slijedeća manifestacija je polaganje učeničkih pojaseva, koje će se održati sutra.

Možemo slobodno reći da smo uspješno odradili prvi dio sezone, i da su takmičari zaista dali sve od sebe da ostvare dobre rezultate, u čemu smo uspjeli izjavili su iz stručnog tima trenera.

Čestitke i zahvale svim trenerima, takmičarima, roditeljima, i sponzorima koji su pomogli naš rad!
 
Posjetite nas na FB stranici: Taekwondo Akademija Jale Zenica
Uprava Akademije


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno