Zenica

FOTO: Svi problemi predizbornog asfalta u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Svi problemi predizbornog asfalta u Zenici- Na adresu Zenicabloga došle su fotografije i informacije našeg sugrađanina iz Travničke ceste.

“Naime, u ulici Travnička do broja 157 vršeno je asfaltiranje bez ikakve pripreme, šljunka, drenaže i slično. Zelene površine uz ogradu su ostavljene bez ikakvog odvoda, a o kvalitetu radova mogu da se uvjere svi Zeničanke i Zeničani”.

Drugog oktobra, popodne, dobili smo email nazvan “demant” – u kojem se navodi sljedeće:

Molim Vas da objavite slijedeći demant u vezi tendeciozne i zlonamjerne informacije o ” svim problemima predizborn9g asfalta objavljena na Zenica blog-u 01.10.2022god. Ukoliko su ovo svi problemi predizbornog asfalta, onda je zenicka administracija uradila i radi odlican posao u ovoj oblasti. Stanovnici Travnicke ceste od broj 151 do 171 izrazavaju veliko zaodovoljstvo i zahvalnost gradskoj upravi koja je kvalitetnom izgradnjom ceste rijesila nas dugogodisnji problem u znatnoj mjeri poboljsala kvalitet zivota u ovom podrucju, cime u potpunosti demantujemo tenedencioznu kritiku koju ste objavili. Svoju zahvalost izrazavaju obitelji:
Jonjic;
Centelege Z.
Centelege V.
Sabanovic
Sasic
Crljenica
Skender
S postovanjem, Boris Crljenica
Travnicka cesta 157b


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno