Biznis

FOTO: Svečano otvorena nova Bazar poslovnica na Otoci

FOTO: Svečano otvorena nova Bazar poslovnica na Otoci  – – Danas je na lokalitetu Nove Otoke, u ulici Džemala Bijedića 129, svečano otvoren novi objekat Klasovog maloprodajnog brenda “Bazar”.

Prodavnica Bazar br.465 prostire se na površini od cca 180m2, a otvaranjem ovog objekta Bazar nastavlja razvijanje svog koncepta “kvartovskih prodavnica” što podrazumijeva potpuno približavanje svojim kupcima. Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja i prihvatljive cijene, poslovna su politika Bazara.

Novost je da se u novootvorenom objektu nalazi i Mini pekara sa izuzetnom ponudom toplih Klasovih pekarskih proizvoda.

Bazar je domaći brend koji svim bh. proizvođačima pruža jednaku i jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja. Prvi „Bazar“ otvoren je u Sarajevu 2016. godine s ciljem da bude mjesto na kojem će se naći svi kvalitetni domaći proizvodi. Otvaranjem novih poslovnica svake godine na različitim lokalitetima širom BiH, „Bazar“ pomaže cijeloj domaćoj proizvodnji, te očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem