Zenica

FOTO: Svečano otvoren šesti Zenica Summer Fest powered by Bingo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je zvanično otvoren ovogodišnji, šesti po redu, Zenica Summer Fest powered by Bingo. Svečana ceremonija otvaranja upriličena je na Kamberovića polju u 20:30h , te ju je režirao poznati Zeničanin Semir Šerić – Šera. U suradnji sa nekim od najuspješnijih Zeničana i Zeničanki iz svih sfera života, članovima Moto Kluba „Condor“, čija je tradicionalna, motorijada od prošle godine u sastavu programa Zenica Summer Festa, zatim zeničkim, a svjetskim bendom „Bruh u uhu“, obučeni simbolično u radna i radnička odijela, jer je Zenica uvijek bila i ostala radnički grad, ali i magistricom violine, poznata Lejla Piljević Kezo, neumorni Šera je energičnim performansom uspio pokazati sinergiju svih ovih zanimanja, ali i činjenicu da je Zenica grad koji se budi!

Nakon gromoglasnog aplauza i oduševljenja publike na pomenuti performans, publici se obratio i gradonačelnik Fuad Kasumović koji je ovogodišnji, šesti po redu, Zenica Summer Fest powered by Bingo proglasio otvorenim. „Veoma mi je drago vidjeti da se ovoliki broj Zeničana i Zeničanki okupio večeras da podrži festival koji već šest godina živi. Ponosan sam što smo uspjeli izgraditi zenički brend koji je svuda prepoznatljiv“, kazao je Kasumović.

Veliki broj posjetitelja je zabavio, rasplesao i raspjevao već pomenuti bend „Bruh u uhu“. A, ionako vruću ljetnu atmosferu dodatno su zagrijale zvijezde večeri – žestoki momci iz benda „Van Gogh“. „Prije mnogo godina smo održali jedan akustični koncert u pozorištu na kojem nam je bilo jako lijepo i drago mi je što smo ponovo tu da sa publikom podijelimo dobru energiju i dobru muziku. Zaista mi je drago što smo u Zenici“, rekao nam je frontmen grupe Zvonimir Đukić.

Podsjećamo da ovogodišnji Zenica Summer Fest traje od 4. do 14. augusta. Dajte sebi priliku za užitak i pridružite se najvećoj ljetnoj zabavi – šestom po redu Zenica Summer Festu powered by Bingo!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno