Biznis

FOTO: Svečano otvaranje drugog Fabrika Coffee Shop-a u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

23.02.2022. godine grad Sarajevo postaje bogatiji za još jedan specijalizirani Fabrika Coffee Shop u ulici Dalmatinska 2, na mjestu bivšeg kultnog kafića Theathar. Fabrika Coffee Sarajevo mladi je franšizni brend koji je prvi put prošle godine obogatio srce Baščaršije sa svojim inovativnim i najboljim konceptom pripremanja najukusnijih vrsta kafa za ponijeti. Ovog puta, grad Sarajevo dobiva još jednu jedinstvenu priču. Novi Fabrika Coffe Shop zasnovan na specijaliziranoj kafeteriji, coffee shop-u kao i jedinstvenim vrstama kafe koje imate priliku isprobati samo kod nas.

Drugi specijalizirani Fabrika Coffee Shop prepoznatljiv je po tome što samo u njemu možete pronaći različite vrste espresso blendova, različitih aroma i ukusa, kao i pojedinačnih singl origin kafa. Sve kafe uzgajane su na drugačijim plantažama pa samim tim će posjetioci imati jedinstvenu priliku probati kafe kao što su Guatemala, Rwanda, Burundi, Ethiopia, Kenya, a ono čime se  Fabrika Coffe Shop može posebno pohvaliti jeste jedna od najskupljih i najrjeđih sorti kafe na svijetu pod nazivom »JAMAICA«, poznata po slatkom cvijetnom okusu, laganoj kiselosti i nedostatku gorčine. Pored navedenih espresso blendova, singl origin kafa u bogatoj ponudi mogu se pronaći i posebne vrste različitih filter kafa kao što su French Press, Filter Coffee, Aero Press i V60, te jedinstvena domaća kafa na pijesku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno