Zenica

FOTO: Susret muftije Dizdarevića sa zeničkim privrednicima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak, 18. maja 2023. godine, muftija zenički hafiz prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević upriličio je susret sa zeničkim privrednicima. Susretu su prisustvovali brojni privrednici s područja Zenice.

Muftija zenički ukazao je na značaj ovakvih okupljanja, te je istakao da međusobno upoznavanje, razmjena iskustava i svi drugi vidovi saradnje trebaju imati za cilj jačanje zajednice u cijelosti. U svom obraćanju muftija Dizdarević je također istakao važnost privrednika i afirmaciju poduzetničkog duha kao presudnog faktora za privredni razvoj.

Prisutni privrednici zahvalili su se muftiji Dizdareviću na pozivu, te su razmijenili iskustva u njihovom radu. Istakli su potrebu jače saradnje među privrednicima kako u gradu Zenici tako i u cijeloj zemlji. Također, prisutni su istakli određene administrativne barijere sa kojima se susreću u svom radu.

Nakon susreta, koji se održao u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Zenica, prisutni su posjetili Islamski centar.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno