Rekreacija

FOTO: Sudije iz SBK u finalu bolje od kolega iz Sarajevskog kantona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sudije iz SBK u finalu bolje od kolega iz Sarajevskog kantona – Humanitarni turnir nogometnih sudija i instruktora FBiH u Zenici – U Zenici je u subotu i nedjelju održan drugi humanitarni turnir udruženja nogometnih sudija i instruktora FBiH.

Sudjelovalo je svih 10 udruženja, a na kraju nakon dva dana takmičenja u malom nogometu, titulu je ponijela ekipa sudija i instruktora iz SBK, drugo mjesto osvojile su sudije iz Sarajevskog kantona, dok je treće mjesto zauzela ekipa domaćina ZDK.

Ovo druženje je bilo humanitarnog karaktera, jer su se prikupila sredstva, koja će biti uručena dnevnom centru za djecu s posebnim potrebama ZDK. Bilo je zanimljivo gledati kako se s loptom snalaze poznate sudije iz Premijer lige, Šehović, Kaljanac, Peljto, Živković, Sivac, Ibrišimbegović…

Sjajan organizator ove godine bila je Zenica, na čelu s Muamerom Burekovićem bivšim sudijom, a sada predsjednikom udruženja nogometnih sudija ZDK.

Na manifestaciji je bio prisutan i predsjednik sudijske komisije BiH, Ibrahim Hasanbegović, te mnoga poznata lica iz svijeta nogometa, kao i bivši predsjednik N/FSBiH, Sulejman Čolaković.

Izvor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno