Zenica

FOTO: “Studio Lamm” – projekat “Trening u kući”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: “Studio Lamm” – projekat “Trening u kući” – SRU “Studio Lamm” u periodu vandrednog stanja je vodio projekat “Trening u kući” koji je bio otvoren za sve članice facebook grupe “Aerobik sa Lamijom (Studio Lamm)”.
Projekat je imao za cilj da ponudi kreativne online treninge za žene kao vid psiho-fizičke podrške u periodu socijalne izolacije. Broj aktivnih pratilaca treninga je prelazio preko 600 članica grupe. Projekat nisu pratile samo žene iz Zenice, nego i šire. Zanimljivo je i to što smo uspijeli aktivirati i motivisati mnoge dame koje dugi niz godina nisu bile aktivne na polju sportske rekreacije. Svakodnevno su stizale poruke podrške za rad što nas je hrabrilo i osnažilo da radimo još kvalitetnije i sadržajnije.
Naš trud i zalaganje je prepoznat te je naša trenerica Lamija Jašarević-Tutić koja je vodila projekat nagrađena titulom  “Zvijezda karantine” od strane U.G. Naš most. Lamiji je uručena zahvalnica i slika kao nagrada od strane U.G. Naš Most, a uručile su joj umjetnice Zdena Šarić-Piskar i Meliha Bičo-Družić.
Dame koje su učestvovale u ovom projektu dva i pol mjeseca, a koje nisu iz Zenice ili imaju manjak vremena, nastavljaju online treninge i dalje.
Studio Lamm sada nudi novu jedinstvenu uslugu na našim prostorima, a što je u svijetu svakodnevnica, treninga na daljinu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno