Zenica

FOTO: Studenti Studentskog centra organizovali “Zajednički iftar za studente Univerziteta”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U četvrtak, 6. aprila Asocijacija studenata Studentskog centra Zenica uspješno je realizirala aktivnost pod nazivom “Zajednički iftar za studente Univerziteta u Zenici”.

Na Crkvičkom brdu, na već poznatoj zeničkoj lokaciji, studenti Univerziteta u Zenici, dočekali su iftar uz prigodan program i druženje nakon iftara. Ovo je prvi put ikada da studenti sa Univerziteta u Zenici naprave zajedničko okupljanje i iftar za sve studente koji su se prijavili, na otvorenom.

Na ovaj iftar bili su pozvani i predstavnici Univerziteta u Zenici, JU “Dom-porodica” Zenica, SRK Tvrđava Zenica, BHTelecom Zenica, MUP ZE-DO kantona, koji su pomogli pri realizaciji ovog događaja.

Hvala svim donatorima, fizičkim i pravnim licima koji su na bilo koji način doprinijeli da se održi ovaj događaj, a Asocijacija studenata Studentskog centra Zenica se obavezala da i narednih godina okupe sve studente Univerziteta i da “Zajednički iftar za studente” postane tradicija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno