Zenica

FOTO: SRK za žene Studio Lamm – “Zdrava ishrana i suplementacija za žene rekreativce”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: SRK za žene Studio Lamm – “Zdrava ishrana i suplementacija za žene rekreativce” – Sportsko-rekreativni klub za žene Studio Lamm iz Zenice, 25.08. u 17 h, je realizovao prezentaciju i druženje na temu “Zdrava ishrana i suplementacija za žene rekreativce” koju je vodila Lamija Jašarević-Tutić, koordinator projekta diplomirani biolog i trener.
Prezentacija je završni korak u realizaciji projekta #budimo_bolja_verzija_sebe koji je podržao naš grad. U projektu je učestvovalo preko pedeset dama. Na završnom druženju simbolično su nagrađene tri dame koje su ostvarile najbolji rezultat u smanjenju tjelesne mase, centimetara i funkcionalnom osposobljavanju.
Na prezentaciji su prisustvovale predstavnice protein shop-a Elit Nutrition Zenica Belma Bukvić i Lejla Bukvić koje su prezentirale suplemente korisne upravo za žene rekreativce. One su na sjajan način približile ovu temu ženama i razbile predrasude o istim.
Nakon prezentacije dame su se počastile zdravim alternativnim slasticama iz kućne radinosti Dukati i Čokoladnim hurmama, te i proteinskim čokoladicama i napitkom iz Elit Nutrition.
Cilj samog projekta jeste poboljšanje psiho-fizičkog zdravlja žene i povećanje sportske kulture za sve životne dobi pod motom “Budimo bolja verzija sebe”.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno