Nesreće

FOTO: SRK Bosna i dalje traga za tijelom Amara Kozlića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: SRK Bosna i dalje traga za tijelom Amara Kozlića – Pripadnici Sportsko-rekreativnog kluba “Bosna” nestavili su, kao i policija, tragati za tijelom nestalog sugrađanina Amara Kozlića. Prenosimo nekoliko njihovih fotografija, nastalih ovog vikenda u kanjonu Lašve.

Podsjećamo, početkom februara Amar je sa dvojicom prijatelja boravio u jednoj diskoteci u Vitezu, da bi u povratku, upravljajući očevim automobilom, izgubio kontrolu nad vozilom koje je završilo u rijeci Lašvi, na administrativnoj granici Busovače i Zenice, Srednjebosanskog i zZeničko-dobojskog kantona, u kanjonu rijeke koja je u tom trenutku bila dublja od dva metra.

Dva tijela pronađena su naredni dan u automobilu u rijeci Lašvi. Treći mladić nije pronađen. Od trenutka kada su u rijeci Lašvi uočili putnički automobil otprilike sat i po do dva trebao je pripadnicima specijalne jedinice policije Zeničko-dobojskog kantona i ronilačkom timu da izvuku dva beživotna tijela mladića. Husein Delić imao je 24, a Almen Begović 19 godina.

Za Amarom se traga od tog dana, kako u kanjonu Lašve, tako i na tridesetak kilometara korita Bosne, od ušća Lašve do Nemile.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno