Zenica

FOTO: Skoro pa ljetna temperatura u Zenici izmamila građane u šetnju i bašte kafića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ako bi se u Zenici gledala temperatura, a ne kalendar, teško bi se reklo da je na zima na pragu. Ugodnih 24 stepena danas je građane izmamilo u šetnju, a one “najhrabrije” i u bašte kafića.

Ugodni jugo koji je protekle noći bio osjetan pa su Zeničani ušli u noć sa 14 stepeni Celzija, danas je donio još topliji dan. Više od 20 stepeni na temperaturnoj skali u 14 sati bilo je dovoljno da veliki broj građana Zenice, na ljubaznost ugostitelja, svoju kafu popije u baštama kafića.

U Zenici je danas izmjereno najviših 24 stepena Celzija što je, reklo bi se, skoro pa nezamislivo 1. decembra. Ugodna temperatura zadržat će se do kraja dana, a i večer će biti poprilično ugodna s obzirom da se očekuje temperatura od 11 do 14 stepeni.

Zimske jakne bar na nekoliko dana građani Zenice, ali i većeg dijela BiH moći će zamijeniti za jesenje ili proljetne, a niske temperature vraćaju se već u nedjelju kada se sa ugodnih 24 vraćamo na 0 stepeni Celzija.

Autor: E.MehićStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno