Info

FOTO: Škola u prirodi 2019.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Škola u prirodi 2019.  – Učenici, nastavnici i roditelji učenika Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica borave četiri dana u Ajdinovićima, od 23. do 26. aprila u sklopu realizacije Škole u prirodi. Aktivnost je realizovana uz pomoć sponzora, društveno odgovorne kompanije Arcelor Mittal Zenica.

– Naša uspješna saradnja traje duži period, a ovu, kao i prošlu godinu rezultirala je finansijskim sponzorstvom za realizaciju škole u prirodi”, rekao nam je Tarik Salčinović, direktor škole. Uz mnoštvo zanimljivih aktivnosti i u prelijepom ambijentu, učenici provode nezaboravne dane.

– Ovom prilikom se duboko zahvaljujem kompaniji Arcelor Mittal na sponzorstvu, uz nadu za nastavak uspješne saradnje, dodaje Salčinović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno