Ostali sportovi

FOTO: Sjajan nastup ritmičarki KRG „Čelik“ Zenica na međunorodnom takmičenju u Budvi – “XIV MONTENEGRO CUP”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Sjajan nastup ritmičarki KRG „Čelik“ Zenica na međunorodnom takmičenju u Budvi – Klub ritmičke gimnastike (KRG) „Čelik“ protekla četiri dana proveo je na međunorodnom takmičenju u Budvi (Crna Gora) – “XIV MONTENEGRO CUP”, gdje se predstavilo 15 djevojčica pod vodstvom trenerice Aide Keso -, saopštili su iz KRG „Čelik“ Zenica.

Na takmičenju je učestvovalo preko 300 takmičarki iz raznih zemalja sa dugogodišnjom tradicijom u ritmičkoj gimnastici kao Rusija, Ukrajina, Latvija, Azerbejdžan, Kipar, te Slovenija, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

– Konkurencija je bila jaka, u kategorijama od 20 do 90 takmičarki, a takmičenje je trajalo dva dana. Od naših 15 djevojčica KRG “Čelik” Zenica je osvojio 11 medalja!!! Ponosni smo na naše takmičarke i njihove plasmane, očigledno je da se trud i rad zaista isplati! -, ističu ponosno iz KRG „Čelik“ Zenica.

Donosimo plasmane-rezultate po kategorijama:

A PROGRAM:

  1. Andrea Mandić 2. MJESTO
  2. Ajša Prnjavorac 9. MJESTO (bez) i 7.MJESTO (obruč)
  3. Ivona Prusac 4.MJESTO (bez) i 6.MJESTO (obruč)

B PROGRAM

Mila Kuduzović 1.MJESTO (bez)

Esma Prnjavorac 2. MJESTO (bez)

Ema Šarić 3. MJESTO (bez)

JUNIORI (2008-2007-2006.)

Nejla Dautović 3. MJESTO (traka) i 17.MJESTO (čunjevi)

Lamija Eminović 3.MJESTO (vijača) i 4.MJESTO (traka)

Hena Krehmić  19.MJESTO (obruč) i 18.MJESTO (lopta)

C PROGRAM

  1. Merima Imamović 1. MJESTO (bez)
  2. Nadine Ejubović 3. MJESTO (bez)
  3. Alejna Kahriman 3. MJESTO (bez)

Ema Zećo 2.MJESTO (bez)

Nahla Imamovć 4. MJESTO (obruč)

  1. Nadia Strika 2. MJESTO (vijača)

-ČESTITKE NAŠIM DJEVOJČICAMA!!!! Također, odlazak u Budvu naših djevojčica ne bi bio moguć bez naših sponzora, koji su, iako je pandemija, odlučili biti našim djevojčicama vjetar u leđa i svojim donacijama omogućili odlazak svih prijavljenih djevojčica na takmičenje.

SPONZORI: Stomatološka ordinacija „Terzić dr. Nedžad“, Optika A2, TopClean, Union Comerc d.o.o. Zenica, Chronos d.o.o. Zenica, PLAN PLUS d.o.o. Zenica, ZENKO d.o.o., RM-LH d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge ZENICA, PERO d.o.o. ZENICA, MESSER, Hotel Dubrovnik, Caffe bar „SM“ Kiseljak vl. Vicić Snježana, Šnel, AUTO TARGET, SMART MOBILE Shop, Poliklinika Sunce, Institut za privredni inžinjering, Pacifik Union, ALBA.

Hvala što ste prepoznali naš trud i rad, ponosni smo što ste naši spozori i zahvaljujemo se na gornjim rezultatima -, zahvaljuju iz KRG „Čelik“ Zenica.

E.Imamović

Foto KRG „Čelik“ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno