Ostali sportovi

FOTO: Sjajan nastup KK Perfekt na kupu u Lukavcu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, djeco i simpatizeri našeg karate kluba *PERFEKT* Zenica, u nedjelju 19.09.2021.godine naš klub je sa 11 takmičara učestvovao na *XXI KARATE KUPU LUKAVAC 2021*.

Učešće na karate kupu je uzelo 480 takmičara u 593 kategorije iz 45 klubova iz dvije države.
Od srca iskrene čestitke domaćinu KK *SENSEI* Turija na vrhunskoj organizaciji, te toploj dobrodošlici i cijelom gostoprimstvu, kao i dugogodišnjem prijateljstvu.
Merjem Bošnjak je imala najbolji nastup,te je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju medalju u katama djevojčice 8 godina.
Mia Kovačević je osvojila najviše medalja za naš klub i to Srebrenu medalju i drugo mjesto u katama 8 godina oranž pojas, te treće mjesto i bronzanu medalju u katama 9 godina oranž pojas.
Bronzane medalje u katama osvojili su još i Sarah Mlivić  u kategoriji djevojčice 11+ godina oranž pojas, te Ajmin Juhić u kategoriji dječaci 9 godina oranž.
Učesničke medalje su osvojile naše takmičarke u katama Tea Rašić i Ema Suljić.
Nakon nastupa na navedenom turniru smo produžili naše putovanje do Tuzle i ZOO vrta, gdje smo prošetali i gledali životinje, te razgovarali o nastupima i budućim planovima.
Takmičarsku ekipu je predvodila trenerica Ivana Džanković i glavni trener kluba Bošnjak Nermin.
Navedeni turnir je, nakon našeg organizovanog karate turnira *PERFEKT OPEN ZENICA 2021* 04.09.2021.god, još jedna provjera za našu djecu pred nastup na Državnom prvenstvu, koje će se održati 03.10.2021. godine u Zenici.
Te sada slijede finalne pripreme u našim prostorijama kluba u Robnoj kući Bosanka na prvom spratu, gdje radimo sa djecom svaki radni dan od 18:00 u pet grupa sa uzrastima od 4 godine i starijima.
Lijep sportski pozdrav,

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno