Zabava

FOTO: šesta noć CABARET WINTER FESTA – Veče talenta i mode

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: šesta noć CABARET WINTER FESTA – Veče talenta i mode – Veče talenta i mode “srušilo” sve dosadašnje posjete CABARET WINTER FESTA – Sinoć je u Cabaret clubu, u okviru jedinog zimskog festivala u Zenici “CABARET WINTER FEST”, u organiziciji braće Petrović, Ivana i Andrije, održana šesta noć, “VEČE TALENTA I MODE”.

Sa braćom Petrović ovo veče je organizirala i Esmeralda Nadžaković, majka Deniz Nadžaković koja je osvojila Svjetsku titulu u modelingu. Veliku podršku je dala i Selma Maličbegović-Hasanica. Javnosti je predstavljena kolekcija “Mala Princeza” dizajnerki Deniz Nadžaković i Nađe Nadžaković. Pored kolekcije, učestvovali su i njihovi, kao i prijatelji Cabaret cluba P.M.K “STARS, SHOW DANCE STARS, Fashion Akademija BiH, te OŠ “Meša Selimović”, pod vodstvom nastavnice Amne Čolak Mečkić, kao i mlada talentovana balerina Ena Manđuka – Balerina.  Za lijep izgled malih modela se pobrinuo tim gospođe Nejre Serdarević – Farmasi.
Veliki iznenađenje nastalo je kada su organizatori izveli na modnu pistu osobe sa posebnim potrebama iz “Udruženja roditelja osoba sa posebnim potrebama” iz Zenice, kojima braća Petrović posvete svaki festival. Pored toga što su dokazali da mogu slikati vrhunska djela, iako neki neki ne govore – pjevati, dokazali su da mogu hodati i modnom pistom, a bit će I i učesnici baletno-muzičkog performansa, te imati i svoju predstavu. Oduševljenje prisutni nisu krili, a mnogi su i zaplakali. Sav prihod od ove večeri je uplaćen na njihovo udruženje, kao što će biti i od ostalih noći. Braća Petrović kažu da im i jeste cilj javnosti ukazati da su ovo osobe koje trebaju i moraju biti rame uz rame sa “nama”.
Interes za ovu noć je bio toliki da su mnogi stajali i u hodnicima kako bi popratili ovaj nesvakidašnji događaj. Organizatori pozivaju javnost da i dalje prate sva dešavanja u okviru festivala koji je nekomercijalnog tipa, jer najavljuju tek iznenađenja. JER OVE ZIME, CABARET WINTER FEST PIŠE SAMO NAJLJEPŠE ZIMSKE PRIČE


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno