Nesreće

FOTO: Šest osoba povrijeđeno u sudaru tri vozila kod Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šest osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Pečuj kod Zenice kada su se sudarila tri vozila. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 22:30 sati kad su se sudarili BMW, Audi i VW Passat. Prema informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, po dvije osobe iz Audija i BMW-a zadobile su lakše tjelesne povrede konstatovane u Službi hitne pomoći.

Suvozačica iz Passata zadobila je teške tjelesne povrede, a nakon hospitalizacije u Kantonalnoj bolnici Zenica prevezena je na KUM Sarajevo, dok je vozač zadobio povrede za sada neutvrđenog stepena. Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta. Saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do okončanja uviđaja koji su obavljali pripadnici MUP-a ZDK. Tekst i foto Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno