Košarka

FOTO: Seniori OKK Čelik krenuli sa pripremama za sezonu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Seniori OKK Čelik krenuli sa pripremama za sezonu . Sinoć je u Gradskoj Areni zvanično startala nova sezona za košarkaše “Čelika”. Prisutnim igračima obratio se predsjednik UO Goran Bulajić i šef struke Armel Mujaković.

Okosnica ekipe ostala je ista kao i protekle, vrlo uspješne takmičarske sezone. Cilj i ove sezone je plasman u Play off i afirmacija mladih igrača, kazao je Bulajić.

U odnosu na sastav iz protekle sezone, ekipi su se pridružila dva nova košarkaša. Zeničanin, Namik Varupa (204) krilni centar koji je proteklu sezonu igrao za KK “Travnik” i Danijel Đukarić, mladi bek koji je proteklu sezonu igrao za KK “Gradinu” Srebrenik. Također, ovaj igrač kao junior branio je boje našeg Kluba 2016. godine na završnici državnog prvenstva za juniore, kada je “Čelik” bio domaćin ovog takmičenja.

Trener Mujaković je napomenuo da uz jednog centra, iskusne igrače koji su bili kostur naše ekipe protekle sezone, ponovo će dobiti veliku minutažu i naši mladi igrači koji su i protekle sezone pokazali da se može računati na njih, sa pravom možemo očekivati dobru, atraktivnu mušku košarku u našoj Areni.

Strčnom štabu, pored Armela Mujakovića i Edina Varupe, mladog trenera Admira Hasića, radu sa ekipom priključit će se i iskusni trener Bojan Stevanović.

Na početku i ove sezone poželimo mnogo sportske sreće našim “Čeličnim” momcima!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno