Ostali sportovi

FOTO: Seminar karatea u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju je održan karate seminar u sali OŠ”Meša Selimović ” u Zenici. Seminar su držali istaknuti sportisti i majstori karatea Hanshi Nikola Živković majstor karatea, crni pojas 9.DAN, kao glavni instruktor na seminaru, te majstori Sensei Sabir Silajdžić crni pojas 5.DAN, Sensei Denis Brdarević crni pojas 5.DAN, Sensei Eldina Džulić crni pojas 5.DAN, Mahir Čakal crni pojas 1.DAN.

Seminaru je prisustvovalo 98 kandidata, te se radilo na tri tatamija u tri grupe. Održana su dva treninga po dva sata, te su svi instruktori pokazali svoje umijeće u karateu i dali svoj maksimum na seminaru na što im se organizator KK “REI” Zenica neizmjerno zahvaljuje.

Seminar je protekao u najboljem redu i svi su bili zadovoljni i sretni što su bili dio ovog programa. Cilj seminara je bila edukacija i druženje. Posebno se zahvaljujemo direktoru škole gosp. Amiru Zukiću, na razumjevanju i ustupanju sale za seminar. Zahvaljujemo se i roditeljima i djeci koji su podržali seminar našeg Karata kluba “REI” Zenica.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno