Biznis

FOTO: Sedamdeset zeničkih srednjoškolaca učestvovalo na Socijalnom danu 2018.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Sedamdeset zeničkih srednjoškolaca učestvovalo na Socijalnom danu –  Održan treći Socijalni dan i u Zenici – Socijalni dan – projekat kojeg već treću godinu realizira Asocijacija srednjoškolaca u BiH, podrazumjeva da srednjoškolci iz cijele BiH na jedan dan zamijene svoje školske klupe za radna mjesta. Sredstva prikupljena od današnjeg projekta bit će iskorištena za finansiranje omladinskih projekata širom BiH.

U akciji je učestvovao i Lokalni tim Zenica, koji je danas okupio oko 70 srednjoškolaca koji su radili za dnevnicu od 20KM. Mnoga zenička preduzeća su se odazvala ovoj akciji i na taj način pomogla razvoju zeničke omladine. Srednjoškolci su radili u različitim granama privrede, ugostiteljstva, građevinskih usluga i sl.

Ovom se prilikom Lokalni tim Zenica ASuBiH zahvaljuje:
EuroCopy, Caffe bar Film, Multiplex Ekran Zenica, Backstage Caffe, Radio Active, Caffe Bonaparte, Carpe Diem, Hotel Dubrovnik, Cosmetic Market – CM, Club 072, Trattoria Uno, Poliklinika “Sunce”, Zizi Top, Gradska biblioteka, Gradski muzej u Zenici, Slastičarna Evropa, Caffe bar Cooltura, Palačinkarnica Njam Njam.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno