Sudske klupe

FOTO: Sarajlija ukrao automobil u Tešnju, policija ga sustigla i uhapsila u Hecama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prema kazivanju naših sugrađana, prava drama se odvijala danas tokom hapšenja nepoznatog muškarca, koji je uhapšen danas poslijepodne u zeničkom naselju Hece. Kako saznaje Zenicablog, muškarac, čije podatke još nismo uspjeli službeno dobiti od policije, ukrao je automobil VW Touran na području Tešnja, a uočen je vrlo brzo od policijskih patrola nadomak Zenice, dok se kretao ka Zenici i dalje.

Ubrzo su alarmirane policijske patrole na terenu, pa je bjegunac pokušao da im pobjegne u uličicama prigradskog naselja Hece, gdje “zapeo” u uskim uličicama. Ubrzo je, kažu nam mještani, potjera nastavljena “pješice”, jer je kradljivac ostavio automobil, ali su ga policajci Uprave policije MUP-a ZDK sustigli i uhapsili. Naši čitaoci su nam “ovjekovječili” i trenutak odvođenja uhapšenog. Zvanične podatke očekujemo tokom sutrašnjeg dana.

Nezvanično, Zenicablog saznaje da se radi o Sarajliji A.S.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno