Politika

FOTO: Saopćenje za javnost- Mještani Čajdraša, Lukovog polja i Bukovice sa Arnelom Isakom

FOTO: Saopćenje za javnost- Mještani Čajdraša, Lukovog polja i Bukovice sa Arnelom Isakom – Mještani Čajdraša, Lukovog polja i Bukovice jednoglasni: Arnel Isak je naš novi, budući, gradonačelnik!
Arnel Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, u okviru kampanje za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine, posjetio je naselje Čajdraš u kojem je nedavno donirao sredstva za asfaltiranje dionice puta koja je bila u najkritičnijem stanju.
Da su mu na tome neizmjerno zahvalni mještani Čajdraša govori i veliki broj prisutnih, a koji su mu poručili da su već odlučili i imaju svoga gradonačelnika.
-Vi ste naš novi, budući, gradonačelnik! Čast nam je da konačno imamo mladu i perspektivnu osobu, a koja ima iskrene namjere za svoj grad – poručili su mještan.
Kandidat Isak poručio im je da će i od Čajdraša, baš kao i od svih drugih dijelova Zenice, učiniti mjesto za bolje življenje svih građana!
Budući gradonačelnik Zenice Isak posjetio je večeras i rodno mjesto Lukovo polje, gdje je razgovarao sa brojnim mještanima.
Svi oni iskazali su apsolutnu podršku njegovoj kandidaturi za gradonačelnika na putu do pobjede posebno jer, kako su kazali, oni najbolje znaju koliko je predan i odgovoran u svakom segmentu života.
Ne sumnjajući da će budući gradonačelnik Zenice konačno biti i iz Lukovo polja, zaželjeli su Isaku da nastavi kvalitetno, predano i pošteno realizirati projekte koji su od značaja kako za Lukovo polje tako i za cijeli grad.
-Posebno je teško doći u mjesto gdje se svi, manje-više, poznajemo. Ovoliki broj ljudi koji su došli večeras da me podrže najbolji je pokazatelj da je ono što radim ispravno i za dobrobit svih građana, ali i još jedna potvrda da su to građani prepoznali – poručio je Isak okupljenim mještanima.
Nakon Lukovog polja, Isak je posjetio i Bukovicu kod Zenice, sa kojima je razgovarao o problematici ovih mještana.
Ovo je samo jedna u nizu posjeta Isaka ovom zeničkom naselju, o čemu govori asfaltirani put upravo u režiji Isaka. Međutim, uprkos tome, Isak je odlučan da i dalje nastavi rješavati probleme svih građana Zenice, pa tako i mještana Bukovice.
Brojni mještani tom prilikom pružili su mu apsolutnu podršku, budući da je, kako su kazali, već kao ministar pokazao kako se profesionalno radi i doprinosi boljem životu svih građana.
Kandidat Isak još jednom je, razgovarajući s mještanima, naglasio da će njegov prioritet biti da odmah po preuzimanju grada riješi i najmanji problem svake mjesne zajednice, a što je radeći kao ministar već dobrim dijelom pokazao.
TEKST: Saopćenje A-SDA Zenica
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem