Zenica

FOTO: Sajam zanimanja i srednjih škola Zenica 2019.

FOTO: Sajam zanimanja i srednjih škola Zenica 2019. – Sajam zanimanja i srednjih škola Zenica 2019. – Udruženje za socijalni, kulturni i kreativni razvoj Zora Zenica šestu godinu za redom, organizovao je Sajam zanimanja i srednjih škola u Zenici.  Sajam zanimanja i srednjih škola je zamišljen tako da na jednom mjestu okupi sve srednje škole iz Zenice kako bi se zanimanja i škole mogle predstaviti učenicima završnih razreda osnovnih škole a sve u cilju boljeg karijernog savjetovanja i vođenja te odabira buduće srednje škole i zanimanja.

Na ovom sajmu su predstavnici srednjih škola, odnosno učenici istih u saradnji sa svojim profesorima predstavili svoju školu i zanimanja za koja se stiče znanje u toj ustanovi u najboljem svijetlu.

Sajam je održan u Areni “Husejin Smajlović”,  a kako je sve to izgledalo pogledajte u detaljnoj galeriji Ekrema Imamovića:

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem