Zenica

FOTO: „Sajam knjige“ u KŠC-u „Sv. Pavao“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Katolički školski centar „Sv. Pavao“ u Zenici organizovao  je u utorak, 15. novembra u atriju škole prvi „Sajam knjige“ kojim su zatvorili program obilježavanja „Mjeseca knjige“.

Na njemu su sudjelovali učenici osnovne škole, od četvrtog do devetog razreda, te gimnazije. Sajam je bio prodajnog karaktera, a novac od prodanih knjiga učenici će iskoristiti za organizaciju izleta, druženja u razredu ili će podržati humanitarne akcije.

Za najmlađe učenike, od prvog do trećeg razreda osnovne škole, toga dana održana je promocija bajke Čarobne bajke 2 autorice Ajne Dedić. Svi đaci koji su kupili ovu knjigu sudjelovali su u izvlačenu prigodnih nagrada.

Vrijedi istaknuti kako je koordinatorica ovog projekta knjižničarka u KŠC-u Sv. Pavao Darija Gelić, a u pripremi su joj pomogla 34 volontera, učenika gimnazije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno