Zenica

Foto: Sajam i festival izviđača u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Sajam i festival izviđača u Zenici – Savez izviđača grada Zenica organizovao je danas u okviru projekta „Glasnici Budućnosti“ Interetnički sajam volonterizma na kojem su predstavljeni projekti i izviđači iz više od 12 gradova i mjesta BiH i regiona, te treći po redu Festival izviđačke pjesme.

Građani su imali priliku da se na štandovima upoznaju sa rezultatima izviđačkih aktivnosti u različitim lokalnim zajednicama, te našim i vašim aktivnostima namijenjenim unapređenju interetničke saradnje i osnaživanju mladih.

Treći Festival izviđačke pjesme nam donosi 11 kompozicija u takmičarskom dijelu, te 4 kompozicije u revijalnom djelu koje će na pozornici Bosanskog Narodnog Pozorišta Zenica izvesti više od 30 izvođača iz: Sarajeva, Visokog, Nemile, Bajine Bašte i Zenice.

Želja je da svoja znanja i iskustva stečena kroz prethodne uspješne aktivnosti SIGZ-a i OI „Dr. Mladen Stojanović“ Prijedor otvore svim izviđačkim sredinama kako bi predstavile svoj rad i entuzijazam na najbolji mogući način. Projekat “Glasnici budućnosti” je podržan od strane Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno