Info

FOTO: Realizirana “Škola u prirodi 2022” Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u razvoju Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u razvoju i ove godine je realizirala svoj projekt “Škola u prirodi”. Projekt podrazumijeva aktivnosti koje su se tri dana provodile u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići(SRCA).

“Naši učenici, roditelji učenika i nastavnici su proveli kvalitetno vrijeme u skladu sa nastavnim planom i programom. Učenici su učestvovali u sportskim i rekreativnim aktivnostima, družili se sa vršnjacima i uživali u prirodnim ljepotama. Zahvaljujemo se kompaniji ArcelorMittal Zenica na velikodušnosti, susretljivosti i empatiji koju dugi niz godina nesebično pokazuju prema našoj školi, te se nadamo budućoj suradnji i prijateljstvu koje traje”, kazao je Tarik Salčinović, direktor Škole.

U Školi se odgaja i obrazuje 50 učenika  sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju, a koji dolaze iz nekoliko gradova BiH. ArcelorMittal Zenica ima poseban odnos prema ovoj kategoriji djece i mladih, te nam je drago što smo im uljepšali početak ove školske godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno