Zenica

FOTO: Realizacija projekta “Čista Babina rijeka- zdravo okruženje”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Realizacija projekta “Čista Babina rijeka- zdravo okruženje”- Danas, 25. februara 2021. godine, Udruženje estradnih izvođača Zeničko-dobojskog kantona realizovalo je ekološki projekat: čišćenje užeg lokaliteta Babine rijeke podržan od strane Vlade Zeničko-dobojskog kantona i to nadležnog Ministarstva za prostorno uređenje i zaštitu okoliša u Vladi Zeničko-dobojskog kantona.

Oko 40 estradnih umjetnika pjevača i muzičara su očististili tok rijeke i područja šetališta i na taj način promovisali značajnu društvenu djelatnost: Zaštitimo druge od zagađenja jer time štitimo sebe i buduće generacije.

Udruženje će i u narednom periodu biti učesnik ovakvih ekoloških akcija jer samo ovakav pristup može da doprinese pravilnom korištenju prirodnih resursa i želje da naš grad bude ono što doista jeste – prijestolnica dobrih ekoloških navika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno