Zločini

FOTO: Ranjen hladnim oružjem u ugostiteljskom objektu “Real”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ugostiteljskom objektu u Zenici u večernjim satima došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su nam kazali da se u ugostiteljskom objektu Real u 20 sati dogodio incident u kojem je jedna osoba zadobila povrede hladnim oružjem nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezena na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica.

– U tuči je upotrebljeno nož između dvije osobe D. E. i M. M. Osoba M. M. kolima Hitne pomoći prevezena je Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica. Iz bolnice nam je potvrđeno da M. M. ima tri ubodne rane hladnim oružjem i nije u životnoj opasnosti – potvrdili su za Faktor Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Za sada nije poznato više informacija o ovom događaju, a policija je na mjestu događaja postavila žutu traku te se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta.

Foto: E. M./Klix.ba

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno