Zenica

FOTO: Rally šampion Juraj Šebalj u Zenici sa fanovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
 Slavni rally vozač, Juraj Šebalj, danas je bio specijalni gost Union Comerc CO servisa. Višestruki prvak Hrvatske u rallyu i jedan od najznačajnijih automobilskih novinara u našem regionu Juraj Šebalj došao je u zenički servisno-vulkanizerski centaru sklopu promocije, kao BestDrive brand ambasador.
U više od dva sata druženja razgovarao je i fotografisao se kupcima i posjetiocima, razgovarao sa njima o tajnama sigurne vožnje, a oni koji su tačno odgovorili na neko od pitanja, dobili su iz jurinih ruku i neku od osam pripremljenih vrijednih nagrada.
Pogledajte u ekskluzivnoj fotogaleriji kao je izgledalo današnje druženje i foto shooting s Jurom. I da, Jura se uopće ne fura, bio je nenormalno običan i raspoložen za razgovor sa bukvalno svima koji su došli, ali i bili u prolazu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno