Zabava

Foto: radovi mališana na temu Snježne kraljice

radovi mališana na temu Snježne kraljice
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: radovi mališana na temu Snježne kraljice – Više od stotinu djece se družilo sa Snježnom kraljicom u Cabaret clubu – Uokviru manifestacije djeca su imala priliku se družiti sa Snježnom kraljicu u Cabaret clubu, uokviru istoimene manifestacije by brand braća Petrović.

Djeca su pričala sa kraljicom, crtala, pjevala, plesala… a najhrabriji i obojili dvorac Snježne kraljice. U želji da vam pružimo priliku da aktivnije kreirate aktivnosti u vezi sa ovogodišnjom “Snježnom kraljicom”, objavljujemo radove koje su bojili učesnici druženja u Cabaret clubu.

Pred vama se nalaze radovi sa imenima i prezimenima onih koji su ih stvarali. Vi svojim lajkovima birate najbolje. Oni koji budu imali najviše lajkova su pobjednici. Biramo tri rada sa najvećim brojem klikova. Krajnji rok za glasanje je 30.12.2015.godine do 15 sati, kada ćemo objaviti imena dobitnika vrijednih nagrada. GLASANJE SE OBAVLJA ISKLJUČIVO NA OVOM LINKU

Vaš Cabaret club

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno