Zenica

FOTO: Radnici ALBE čistili Smetove, pored svake klupe vreće za smeće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radnici ALBE subotnje jutro su proveli na Smetovima, gdje su po ko zna koji put prikupljali otpad kojeg nesavjesni sugrađani ostavljaju gdjegod stignu, a potom vjetar i životinje raznose.

Osim radnika ALBE, koji na Smetovima mogu djelovati isključivo po nalogu Gradske uprave, najbliže zeničko izletište često čiste i uređuju izviđači, planinari, članovi sportskih klubova…

-Ukoliko ipak odlučite dan provesti vani i na Smetovima, nemojte zagađivati prirodu, jer time štetite svima nama. Pored svake klupe ostavljene su vreće za smeće, nema nikakve potrebe da se otpad baca u prirodu. Ako već nemate namjeru i naviku da svoj otpad ponesete iz prirode sa sobom, spakujte ga i vežite, te odložite na predviđena mjesta kojih ima dovoljno. I držite razmak  od dva metra, jer samo tako možete sačuvati zdrvlje ne samo vas, nego i vaših najdražih, kažu iz ALBE.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno