Zenica

FOTO: Psi lutalice zaklali 48 kokoški Elvira Smajlovića iz Tetova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Psi lutalice zaklali 48 kokoški Elvira Smajlovića iz Tetova  – Elvir Smajlović iz Tetova nam je poslao fotografije užasne scene koju je zatekao jutros u svom kokošinjcu. kako kaže ovaj naš sugrađanin, 48 kokoši su mu zaklali psi lutalice. On je, navodi dalje, bezuspješno je pokušavao kontaktirati lokalno udruženje za zaštitu životinja, smatrajući njih odgovornim za štetu koju je doživio.

-Policija se jedina odmah odazvala na poziv, došli su, napravili fotografije i uradili uviđaj. To je sve što za sada imam, rečeno mi je da ako uplatim 10 KM mogu dobiti njihov izvještaj za dva-tri dana. Ne znam koga da smatram odgovornim, jer je obični građanin nezaštićen, kazao nam je Smajlović, dodajući da će u utorak otići u Gradsku upravu, tražeći odgovor ko je nadležan za nadoknadu štete građanima koji se nađu na udaru pasa lutalica.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno