Zenica

FOTO: Prvi Lucky Market u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: Prvi Lucky Market u Zenici – Na Trgu Alije Izetbegović u Zenici u ponedjeljak 30. novembra otvorio se po prvi put Lucky Market, koji se održava do subote 5. decembra. Na LM će se predstaviti oko 20 izlagača iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i iz Zenice.
Cilj ove prodajno – izložbene i kulturno-humanitarne manifestacije je promocija vrijednosti bh. tradicionalnih proizvoda i očuvanje lokalnih običaja, promocija malih obrta, koji su ključni generator ekonomskog razvoja, te pomoć malim domaćim proizvođačima u izravnom povezivanju s potrošačima i plasmanu njihovih proizvoda na lokalno tržište u teškom periodu pandemije corona virusa.
Zahvaljujemo se Gradu Zenica i gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću što su prepoznali kvalitet i zalaganje Lucky Marketa, koji se održava u BiH još od 2010. godine, te nam omogućili njegovu realizaciju.
Pozivamo sve građane da dođu na glavni gradski Trg u Zenici i posjete Lucky Market kako bi uživali u degustiranju i kupovini domaćih proizvoda.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno