Zabava

Foto: prva večer Lunar festivala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prostor VIP salona, kao i drugi manji prostori uokviru Gradske Arene Zenica ugostili su sinoć, a i večeras će, tridesetak DJ-ejeva iz BIH, Srbije i Hrvatske, uokviru drugog Lunar festivala. U noći između petka i subote, sve do do ranih jutarnjih sati stotine mladih je uživalo u miksevima koje su im priređivali bosanskohercegovački DJ-evi Forest People, Fedja Knajdl, DavorB., Inis Bahić, Ismar V, Qle, Ismar Vehabović, Siniša Lukić, Goran Emkić, Denir Dražić, Marlon Bright i Sissler, kao i gosti iz Hrvatske Pero Fullhouse i Ivan Komlinović.

Kako navode domaćini, drugi Lunar festival je znatno posjećeniji od prvog, a prema najavama, uz domaće snage večeras 8subota uvečer) će nastupiti i DJ iz Srbije Dejan Miličević. osim same svirke, biće upriličene radionice za DJ-e kao i izložba fotografija i plakata, kao svojevrsna retrospektiva i omaž elektronskoj muzici u BiH u posljednjih 15 godina.

Više na

Posted by Zenicablog on 4. April 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno