Nogomet

Foto: Prozivka igrača NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U press salonu stadiona Bilino polje danas je obavljena prozivka igrača Nogometnog kluba Čelik pred početak ljetnih priprema i nikad težu sezonu za klub Čelik.

Prozivku je obavio šef stručnog štaba, Elvedin Beganović sa svojim pomoćnicima Senadom Brkićem i Nijazom Hrustanovićem. Na prozivci je bilo 16 nogometaša.
Na pressu je istaknuto da je klub napustio veliki broj igrača koji su završili proteklu sezonu i prešao u druge ekipe, a nekim igračima je istekao ugovorni odnos sa Čelikom.
Rezimirani su odlasci iz kluba i ugovori:
Jovo Kojić je prešao u Radnik iz Bijeljine, Aldin Đidić je raskinuo ugovor i prešao u Slobodu, Adiju Adiloviću je istekao ugovor i prešao je u Sarajevo, dok je Emir Jusić zatražio raskid ugovora. Dženan Bureković je pod ugovorom, ali želi napustiti klub.
Vladimir Grahovac, Mahir Karić i Vernes Selimović su, također, raskinuli ugovore i prešli se u Slobodu i Metalleghe, dok su ugovori istekli i Zlatku Kazaziću i Fenanu Salčinoviću, sa kojima se još pregovara.

Trener Beganović najavljuje od sutra 2 treninga dnevno. Planirano je dovođenje i 5-6 novih igrača za narednu sezonu. Skupština kluba zakazana je za četvrtak. Pred novim Upravnim odborom kluba zbog toga će prvi zadatak biti pronaći nova pojačanja i u skraćenu Premijer ligu.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno