Zenica

Foto: Preventov dar zeničkim mališanima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Preventov dar zeničkim mališanima – Kompanija Prevent Zenica, omogućila je danas djeci JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica i djeci JU Dom i porodica, nezaboravan ugođaj u BNP-u Zenica.

Djeca su uživala u predstavi ”Put do čarolije”. koja je obradovala i nasmijala najmlađe i u kojoj su i sami učestvovali, ali i naučili mnogo o važnosti lijepog ponašanja, dobrote, praštanja… Još veće iznenađenje dočekalo ih je nakon predstave, gdje su u holu upriličene radionica slikanja na licu i radionica balona.

Kako je istakla Aida Salkić, PR menadžerica Prevent grupacije, ovaj projekat je simboličan poklon Preventa lokalnoj zajednici i djeci Zenice, te doprinos razvoju inkluzije.

“Željeli smo da okupimo svu djecu iz obdaništa s područja Zenice, uključujući i dio djece iz “Dom porodica” Zenica, te da im na neki način im damo neki poklon pred praznike i da se svi zajedno zabave. Ovim želimo da se približimo lokalnoj zajednici i kažemo da smo tu, da želimo da brinemo i sarađujemo”, kazala je Salkić.

Osoblje JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica se javno, u ime djece, koja su istinski uživala u današnjem danu, od srca zahvalilo kompaniji Prevent Zenica. (Foto galerija JU)

Kompanija Prevent Zenica, omogućila je danas djeci JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica i djeci JU Dom i porodica,…

Posted by JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica on 11. Decembar 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno