Biznis

FOTO: Predstavnici poznatog holandskog brenda KEUNE u prestižnim zeničkim salonima CHARM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Predstavnici poznatog holandskog brenda KEUNE u prestižnim zeničkim salonima CHARM – U petak je upriličena posjeta predstavnika svjetski poznatog brenda Keune-a salonima Charm. Ovo je prva posjeta ovakve vrste predstavnika Keune Adriatic grupe našoj zemlji, tokom koje su se upoznali sa našim poslovnim okruženjem. Povod posjete predstavnika Keune-a iz Holandije, Hrvatske i BiH bio je razgovor o poslovanju,edukaciji mladih frizera,novim trendovima i budućoj saradnji na raznim nivoima.

Predstavnici Keune Adriatic group:
Edward Grimson – Direktor Keune Adriatic group
Aleksandar Visinger – Direktor prodaje Keune Adriatic group
Gojko Kovačić – Direktor Keune Adrija d.o.o
Maja Trogrlić – brand menager za profesionalno trziste u BiH
Dunja Trogrlić – prodajni predstavnik Keune Adrije.

“Pričali smo o sadašnjim i budućim međusobnim poslovanjima, a naravno da smo pričali i o našim postignućima i uspjesima salona Charm. Bilo je mnogo razgovara o Keune proizvodima, koloristici i tehnikama”, izjavila je Sabina Karić – vlasnica salona Charm.

Tokom razgovora istakli su važnost ulaganja u edukaciju i napredak mladih frizera. Predstavljena je poslovna i edukativna saradnja sa Hrvatskom,Slovenijom Srbijom… Ovo je bio prvi sastanak ovakvog tipa, kao uvertira za bolju i uspješniju saradnju sa svjetski poznatim brednom Keune. U budućnosti nas očekuje mnogo projekata i edukacija sa Keune-om.

“Veliko zadovoljstvo je bilo ugostiti predstavnike svjetski poznatog brenda, i ovim putem im se zahvaljujemo na posjeti”, izjavili su u salonima Charm.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno