Biznis

FOTO: predstavljamo – stambeno poslovni objekat “Bilmišće”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: predstavljamo – stambeno poslovni objekat “Bilmišće” – U toku su završni radovi (izrada vanjske termofasade i vanjskog uređenja) na izgradnji modernog stambeno-poslovnog objekta „Bilmišće“ u Zenici. Projekat je uradila firma: „ENTASIS“ d.o.o. Zenica. Rok završetka radova je avgust 2018.godine.

OPŠTI PODACI O OBJEKTU

Stambeno-poslovni objekat ”Bilmišće“ nalazi se u Zenici u ul. Bilmišće br.84 (pored ulaza u kasarnu).

Objekt je spratnosti S+Pr+3+Pk (suteren/garaža + prizemlje + 4 stambene etaže) sa osobnim liftom koji povezuje sve etaže u objektu. U suterenu je smještena garaža sa 16 parking mjesta i ostave za stanove. U prizemlju su poslovni prostori i ulaz u objekat. Na spratovima od 1 do 3 smješetno je po 5 stanova kvadrature od 74m² do 116m². U potkrovlju su tri dvoetažna stana (penthausa) kvadrature od 165m² do 185m². Svaki stan ima izlaz na velike otvorene terase iz d.boravka sa velikim kliznim stijenama.

ZAJEDNIČKI PROSTORI

Ulaz, stepenišni prostor i hodnici završno su obrađeni kamenom I-klase. Vanjski fasadni zidovi obloženi su bojenom termičkom fasadom debljine 15 i 20cm. Krov objekta je ravni prohodni sa svim potrebnim termo i hidroizolacijama. Objekat je opremljen sa sistemom interfona za otvaranje ulaznih vrata. Ulaz u zgradu je pokriven videonadzornim kamerama. Prostor zatvorene garaže posjeduje vatrodojavni sistem i prirodnu ventilaciju. Stubište objekta i garaža posjeduju kompletnu hidrantsku mrežu.

STAMBENI PROSTORI

Stambeni prostori imaju svijetlu visinu 260-270cm. Unutrašnji zidovi su od blok opeke i omalterisani, gletovani i obojeni u bijelo. Plafoni su od gips-kartonskih ploča, ogletovani i obojeni u bijelo. Zidovi sanitarnih čvorova (wc, kupatila, vešeraji) se oblažu keramikom I-klase u punoj visini. Podovi u stambenim prostorima su izvedeni sa svim potrebnim zvučnim i termo izolacijama, a završni sloj je gres keramika I-klase (hodnik, kuhinja, kupatilo, vešeraj, terase i lođe), te hrastov višeslojni gotovi parket .

I-klase (d.boravak, trpezarija i sobe). Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna i otporna na požar. Vanjski otvori (prozori i vrata) su od PVC profila sa prekinutim termičkim mostom ostakljena troslojnim staklima i ugrađenim vanjskim roletnama. Svi dnevni boravci imaju velike klizne staklene stijene. Svaki stan ima odvojen digitalni vodomjer i kalorimetar sa daljinskim očitanjem utroška vode i grijanja. Vodovodne instalacije su završno razvedene po svim prostorijama sa centralnom pripremom tople vode. Svi stanovi imaju ugrađeno podno grijanje ispod podova sa keramikom, u ostalim prostorijama su ugrađeni al.radijatori, svaki stan ima ugrađenu klima jedinicu za hlađenje d.boravka i trpezarije. Stanovi imaju ugrađene savremene instalacije jake i slabe struje, sve prostorije imaju priključak za TV, internet i kablovsku instalaciju.

INFORMACIJE I KONTAKT

Svakim danom možete dobiti informacije i pogledati stanove.
Investitor: Naser Krujeziu
Kontakt mob.061 130 713



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno