Biznis

FOTO: Predstavljamo Brockenhaus & Kinderland – novootvorena radnja u našem gradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Predstavljamo Brockenhaus & Kinderland – novootvorena radnja u našem gradu, nalazi se u ulici Armije BIH na broju 5, u naselju Mokušnice. Pomalo neobičan naziv, ali već s njim se može otkriti originalnost i unikatnost ovog malog, stvaralačkog kutka.

“Očarana njemačkim i švicarskim brockenhausima, odlučila sam barem djelić toga prenijeti u našu Zenicu i BIH. U drugim gradovima, poput Sarajeva, Banja Luke, itd.. su radnje ovog tipa vec viđene, ali za Zenicu je ovo nešto novo. U našoj radnji možete pronaći stare komade namještaja, većinom restaurirane, potom polovne, unikatne, dorađene stvari i dekoracije za vaš dom. Nećemo zaboraviti i dio za najmlađe.  Tu je zamišljeno mnogo ideja i lijepih radova, koji će se u narednom periodu realizovati, a neki od njih su već viđeni, kao npr. dječije kuhinjice i igračke od drveta. Proizvodimo i manje komade namještaja, od kovanog željeza (stolice, stolove, ogledala), stolice za šminkanje, fotelje, hokere, zatim cvijetne dekoracije, dekoracije u čaši, nakit, itd.., kaže nam vlasnica Ajša Mulić.

Sigurno nećete pogriješiti ako ih posjetite, a ako tražite unikatan poklon ili stvarčice za vaš savršen kutak, ljubazni domaćini će se potruditi da udovolje vašim željama i zahtjevima. U nekom narednom periodu planiraju praviti i dekoracije za rođendane, proslave itd.. o čemu ćete se moći informisati na njihovom Facebook profilu “Brockenhaus & Kinderland Zenica”.

Također, ukoliko imate neki stari komad namještaja, dekoracije, ukras za kuću, kojeg biste se “riješili”, a ne znate kako i gdje, možete doći kod njih, jer nude mogućnost otkupa, ali i prodaje u vaše ime.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno