Zenica

FOTO – POZITIVNA ZENICA: MMA klub Patriot i sponzori reparirali i ofarbali ograde na tri mosta u Babinoj rijeci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO – POZITIVNA ZENICA: MMA klub Patriot i sponzori reparirali i ofarbali ograde na tri mosta u Babinoj rijeci – MMA klub Patriot sa članovima kluba je pokrenuo akciju repariranja i farbanja tri mosta na Babinoj rijeci koji stoje zahrđani godinama.

-Akciju smo pokrenuli samoinicijativno i o vlastitom trošku, međutim priključilo se  nekoliko sponzora koji su finansijski podržali ovu akciju. Mostovi su ofarbani i akcija se uspješno privela kraju. Ponosan sam na svoje momke koji imaju više od mjesec dana rada bez ikakve naknade i pokazali su na svom primjeru kako biti društveno koristan i odgovoran građanin. Cilj mi je bio da probudim kolektivnu svijest o očuvanju društvene imovine i da motivišem građane na pokretanje sličnih akcija. Mostovi su žute, vedre boje grba grada Zenice, koju sam ciljano stavio da popravlja depresivno raspoloženje kod prolaznika, a boje nam puno znače, ali o tome bi vam više mogli reći psiholozi. Na kraju bih se zahvalio sponzorima koji su zaista pokazali veliko srce” izjavio je Edo Omić, predsjednik MMA kluba Patriot.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno