Zločini

FOTO: Potraga za počiniteljem ubistva koji je pobjegao u kombiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedna osoba je ubijena u zeničkom naselju Nova Zenica i to nakon tučnjave koja je policiji prijavljena oko 10 sati. Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u izjavi za Klix.ba je kazala da je Policijska stanica Centar dojavu o tučnjavi u ulici Nikole Tesle dobila oko 9:55 sati.

“Dolaskom patrola na mjesto događaja pronađeno je beživotno tijelo jedne osobe, a policija trenutno traga za jednom osobom koja se može dovesti u vezu s ovim slučajem”, kazal je Alić te dodala da će više informacija biti poznato po završetku uviđaja. Prema tvrdnjama očevidaca, u blizini se nalazio i kombi za kojim se trenutno traga. Na mjestu događaja nalazi se veliki broj policijskih službenika, a uviđajem rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

“Avaz” je objavio da je Zeničanin, koji je pronašao tijelo, ispričao je da se najvjerovatnije radi o migrantu, te da je izboden. Tijelo se nalazilo u grmlju. Prema posljednjim informacijama, policija traga za bijelim kombijem s kojim se ubica, navodno, odvezao s mjesta zločina. Nezvanično je isti izvor objavio da istražitelji ne isključuju mogućnost da je više osoba učestvovalo u zločinu.

Foto: E. Mehić/Klix, D. Jurišić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno