Zenica

FOTO: Posjeta učenika KŠC Zenica NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Posjeta učenika KŠC Zenica NK Čelik – Danas su stadion Bilino Polje i klupske prostorije NK “Čelik” posjetili učenici V a razreda Katoličkog školskog centra “Sv.Pavao” Zenica, predvođeni svojim učiteljicama.

Posjeta je bila edukativnog karaktera, obzirom da nastavno osoblje ove škole jednom mjesečno upoznaje djecu sa sportom, sportskim klubovima i vode ih u obilazak istih.

Zadovoljstvo nam je bilo vidjeti koliko su djeca zainteresovana za nogomet i, općenito, za NK “Čelik” postavljajući jako zanimljiva pitanja tokom jednosatnog obilaska stadiona. Upoznali smo ih sa historijom kluba, pokazali im gdje se odvijaju press konferencije, na koji način se održava trava na stadionu te su mogli vidjeti sve pehare i odličja koje je klub osvojio od svog postanka do danas.

Zahvaljujemo se učiteljicama Sandi i Dijani što su nam omogućile jedno zanimljivo jutro i druženje sa učenicima, te im obećavamo da će naredno druženje biti kod njih kada ćemo organizivati i druženje sa našim igračima, što, vjerujemo, učenici željno iščekuju.

Zadovoljstvo nam je biti dio ovakve priče svaki put kada na naš stadion stignu djeca koja, pored obilaska istog, nauče i nešto o jednom od simbola Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno