Sudske klupe

FOTO: Policijske racije u desetinama objekata u svim općinama ZDK, pretresani i posjetioci kladionica i benzinskih pumpi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Policijske racije u desetinama objekata u svim općinama ZDK, pretresani i posjetioci kladionica i benzinskih pumpi – Pogledajte koje je objekte u ZDK pregledala policija u noći između petka i subote.

Zenica

Od strane policijskih službenika PS Centar, službenika OKP PU I Zenica, izvršena je racija u slijedećim ugostiteljskim objektima: UO “Istanbul”, UO “West” i UO “Hard Rock”. Proteklo uredno.

Od strane policijski službenika PS Crkvice, izvršena je racija u U.O. Zdravljak Eonb, Sačmos, Academija, Friends, La Cartier i BP T-oil. Proteklo uredno.

Policijski službenici PS Nemila, su postupili u skladu sa čl 25. Zakona o policijskim službenicima ZE-DO kantona, te su izvršili racije u dva ugostiteljka objekta i to: UO “AM” lociran u ul. Stara Nemila, izvršen pregled pet lica, UO”KOYOT”, lociran u ul. P.lige izvršen pregled pet lica i sportska kladionica “Sportplus”u naselju T.Polje gdje je izvršen pregled dva lica.Proteklo uredno.

Kakanj

Policijski službenici i istražitelji PS Kakanj, zajedno sa sa jednim timom specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK-a, izvršili su raciju u UO cafe “Livingston”,cafe “Žućo”i caffe “Dita”,te sportske kladionice u ul. 311″ Hatttrik” i “Derby”.Proteklo uredno.

Breza

Dana 07.04.2017.godine, u vremenskom periodu od 20,00 do 24,00 sati, policijski službenici PS Breza, izvršili su raciju u ugostiteljskom objektu “ADAL-YA” koji je lociran u ul.Šehidska i u sportskoj kladionici “PREMIER” koja se nalazi u ul.Titova.Proteklo uredno.

Maglaj

Dana 07.04.2017.godine, u vremenu od 20,15 do 20,50 sati, policijski službenici PS Maglaj izvršili su racije u dvije sportske kladionice i to: sportska kladionica PREMIER”, sportska kladionica SPORT PLUS i objekta Lutrije BiH koji se nalazi na Tržnom centru u Maglaju.Takođe u vremenu od 21,15 do 21,35 sati, u ugostiteljskom objektu “GALERIJA” koji se nalazi u Maglaju ul.Aleja Ljiljana, izvršen je pregled sedam (7) lica i četiri (4) vozila koja su se nalazila ispred navedenog ugostiteljskog objekta.Proteklo uredno.

Usora

Dana 07.04.2017.godine, u vremenu od 21,40 do 22,30 sati,u mjestu Žabljak,općina Usora, policijski službenici PS Usora su izvršili raciju u ugostiteljskom objektu ”Pop-Rok”,gdje je u unutrašnjosti objekta pregledano 60 osoba po čl.25.Zakona o policijskim službenicima MUP-a ZDK-a.Proteklo uredno.

Doboj Jug

Dana 07.04.2017.godine,u vremenu od 20,00 do 21,00 sati, policijski službenici PS Doboj Jug, izvršili su racije u ugostiteljskim objektima “Havana” u Mravićima i “Palmer” u Matuzićima općina Doboj-Jug.Proteklo uredno.

Olovo

Dana 07.04.2017.godine, u vremenu od 21,30 do 22,20 sati,od strane policijskih službenika PS Olovo, izvršena je racija u dva ugostiteljska objekta i to: UO “Citi Ccafe”i UO “TIME”.U UO “Citi caffe” lice I. A. iz mjesta Zagrađe, općina Olovo, narušio je JRiM naručito drskim ponašanjem koji je u 22,10 sati, lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje.

Žepče

Dana 07.04.2017.godine, u vremenu od 20,20 do 20,55 sati, u mjestu Begov Han,opčina Žepče, od strane policijskih službenika PS Žepče, izvršena je racija u UO “Classik” i UO “Bisto kod Fahre” Tom prilikom izvršen je pregled lica po čl. 25 Zakona o policijskim službenicima MUP-a ZDK.Proteklo uredno.

Foto: ilustracije ranijih akcija:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno