Zenica

FOTO: Polaznici vrtića Sindibad i štićenici Penzionerskog doma zajedno u akciji povodom Svjetskog dana šuma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polaznici predškolske ustanove “Sindibad” i štićenici Penzionerskog doma sa stacionarom Zeničko-dobojskog kantona u Zenici zajedno su obilježili Svjetski dan šuma.

Ova informacija je sama po sebi zanimljiva i rijetka, ali nije neuobičajena za one koji poznaju da zenički vrtić ima dugotrajnu saradnju sa ovom ustanovom za zbrinjavanje i brigu o najstarijoj populaciji građana ovog kantona.

Kako nam je potvrdio direktor Doma Damir Jukić, mališani i veterani su, uz asistenciju radnika Doma, proveli sunčano prijepodne u dvorištu Doma sadeći ruže i paulovnije.

-Svi korisnici naših usluga su oduševljeni druženjem s mališanima svaki put, a ovaj potez mališana i osoblja “Sindibada” naš korisnik Alojzije Tadić samoinicijativno je nagradio paketom “kinder jaja” za mlade vrijedne ruke, ističe Jukić.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno