PERO Zenica
Kultura

FOTO: pogledajte kako izgleda izložba “Srebrenica” Dade Ruvića otvorena na Starom gradu u Tešnju

FOTO: pogledajte kako izgleda izložba “Srebrenica” Dade Ruvića otvorena na Starom gradu u Tešnju – Nakon što je njegovu izložbu vidjela publika u Zenici, ali i Srbiji i Turskoj, drugu izložbu fotografija poznatog Rojtersovog fotoreportera, našeg sugrađanina Dade Ruvića večeras je mogla vidjeti publika u Tešnju.

U veoma zanimljivom ambijentu tešanjske kule i Starog Grada, postavka slika “Srebrenica” vratila se u BiH.  Izložbu na kojoj se nalazi 30 fotografija možete u narednih nekoliko dana vidjeti, ako posjetitet Stari grad Tešanj. Pogledajte Dadinu izložbu u ekskluzivnoj foto galeriji koju nam je podarila naša sugrađanka i dio ekipe Dron.ba Elma R.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...